Våra tips inför julen!

Julen närmar sig med stormsteg och nu är det mindre än 2 månader kvar tills julborden börjar serveras på många restauranger i Stockholmsområdet!

Att komma nu och önska julbord en fredag i december kan vara lurigt, det är därför ni har oss till hjälp! Vi sitter med julbord varje dag och vet ofta var det finns möjlighet att boka julbord just de datum som du är ute efter. På så sätt slipper ni själva ringa runt till restaurang efter restaurang och få samma svar av alla, FULLBOKAT!

Är ni ett mindre sällskap kan det självklart fortfarande finnas möjlighet att hitta ett julbord en fredag, det blir desto svårare för er som är en större grupp…

Våra bästa tips till er är såklart att kontakta oss för att hitta det absolut bästa julbordet som finns ledigt, var ute i så god tid som möjligt och sänk kraven. Kanske är det så att ni kan testa ett annorlunda och alternativt julbord för första gången? De flesta människor äter ju ändå julskinka och köttbullar i mängder under december, därför kan exempelvis en italiensk julbordsbuffé ofta vara mycket uppskattat av era anställda.

Men är det så att ni fortfarande inte bokat årets julbord? Hör gärna av er till oss så hjälper vi er att hitta den restaurang, den festlokal eller den aktivitet som passar just ert företag, lycka till! 🙂

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets julfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på