Är du ute efter ett äventyr i Stockholm?

Under vissa perioder på året kryllar Sveriges huvudstad av turister som vill hitta på spännande äventyr som de sent kommer glömma! 

Det bästa med Stockholm är att vi erbjuder extremt många och roliga aktiviteter både på land och hav. Vi på Memento event erbjuder allt ifrån actionfyllda ribturer i skärgården till olika typer av aktiviteter som passar för både privatpersoner och företag. För dig som är ute efter ett riktigt äventyr har vi samlat de mest minnesvärda aktiviteterna för sommarens besök till huvudstaden.

RIB båt och middag i Stockholms Skärgård är ett oerhört populärt eventpaket där du får en spännande och extremt rolig upplevelse samtidigt som du får chansen att se och njuta av Stockholms vackra skärgård. I vårt paket hämtar RIB båtar er vid Nybroviken och tar mer er på en fartfylld tur på havet innan ni blir avsläppta på Fjäderholmarna där en härlig skärgårdsbuffé väntar på er.

Är ni ute efter en lite lugnare aktivitet men fortfarande vill ta del av allt Stockholms skärgård har att erbjuda kan after work segling kanske vara något för er! Här väljer ni upplägg helt själva, vill ni testa på ett adrenalinfyllt matchrace eller föredrar ni att bara njuta av att vara ute på havet och se vår vackra huvudstad från första parkett?

Turisternas favorit är helt klart amfibiebussen, en annorlunda och rolig upplevelse som de flesta inte hunnit testa på ännu. Även fast Stockholm är er hemstad ger detta er möjlighet att agera turister i er egen stad, vilket man gör alltför sällan! Under resans gång får ni se många av Stockholms mest kända sevärdheter och höra guiden berätta roliga och intressanta historier och staden när bussen plötsligt kör rakt ut i vattnet! Beroende på storlek på gruppen kan ni i vissa fall välja var ni vill bli avsläppta någonstans för middag eller liknande.

Vill du uppleva känslan att hoppa ur ett flygplan? Då ska ni testa på att flyga vindtunnel! Stockholms enda vindtunnel sätter samtliga sinnen på prov och skapar en adrenalinkick utöver det vanliga. Vi börjar med incheckning och teoretisk genomgång av flygturen. Efter att du fått all nödvändig utrustning och en teoretisk genomgång är det dags att flyga, ni kommer att vara inne i vindtunneln 60 sekunder i två omgångar vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter.

Se Stockholm på ett helt nytt sätt! Takvandring är en unik företeelse och det är svårt att jämföra med någonting annat. Självklart har ni både sele och hjälm på er under vandringen där ni får njuta av fantastisk utsikt över Stockholms vackra tak. På olika plattformar stannar ni upp och det bjuds på Stockholmshistorik och varierade historier om byggnader runt omkring.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på