Julbord med underhållning – Våra bästa tips!

Dinnershow på Kasai

Om ni är ute efter något mer än bara ett traditionellt julbord i år och vill åt en helhetsupplevelse med både show och middag så är julshow något ni bör satsa på! 

Bokar ni julshow så fortsätter ofta festen efter middag och show i eventuell nattklubb. På så sätt håller man ihop gruppen under hela kvällen, vilket kan vara svårt om man går vidare efteråt. Vilken show som passar just er beror helt på vad ni är ute efter. Nedan listar vi våra absoluta favoriter som sällan gör en besviken!

Dinnershow på Kasai bjuder på en show utöver det vanliga som kombineras med en genomtänkt 9 rätters set menu med unika japanska rätter som serveras till bords. Med fokus på wow-upplevelsen bjuder Kasai på en japansk influerad show med oväntade happenings under hela kvällen. Showen utspelar sig nere i deras Dinnerclub där även maten serveras.

Julspektakel på Golden Hits erbjuder två olika shower, “Festernas fest” på entréplan eller “Rockshowen” en trappa upp. Båda showerna garanterar att ni hamnat på Stockholms roligaste julfest! Golden Hits bjuder på en helhetsupplevelse med show, julinspirerad trerättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning.

Julshow på Wallmans är en klassiker som sällan gör en besviken. Här har de valt att kombinera sin gnistrande julshow med en lyxig flerrätters meny med inspiration av julens bästa smaker. För att få in ännu mer julkänsla så rundas middagen av med ett spektakulärt gottebord. Under julshow kommer ni få chansen att sjunga med till mängder av 90-tals favoriter.

Är du ute efter en julshow som inte finns bland förslagen nedan – kontakta oss så hjälper vi dig hitta den perfekta för er då vi samarbetar med i princip alla julshower i Stockholmsområdet. Kika gärna alla våra färdiga paket om du vill ha mer inspiration till er julfest i Stockholm.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka julshow eller julbord i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på