Vad är era planer för årets sommarfest?

Trots att vi äntligen fått lite vinter i Sverige så är det faktiskt hög tid att börja tänka på årets sommarfest! Har ni bokat än? 

Är ni ett större företag som önskar en helt egen festlokal på ett specifikt datum börjar det dra ihop sig, speciellt om ni önskar en fredag i juni! Men oavsett vad ni önskar för typ av restaurang, aktivitet och dag är det bra att börja titta redan nu för att ni ska få det ni vill ha 🙂 Ju tidigare ni hör av er, desto lättare blir det för oss att ta fram förslag som matchar era önskemål.

Årets absolut mest populära datum är helt klart den 12:e juni, men även den 5:e juni är fullbokad på många ställen. De flesta företag vill ha sin sommaravslutning innan midsommar då många går på semester, därför passar början av juni absolut bäst!

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer av sommarfester i Stockholm och erbjuder både paketerade events och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. Tanken är att förslagen på vår hemsida ska vara inspiration för er, så om ni är ute efter en festlokal som inte finns på vår hemsida så kan ni kontakta oss ändå. Vi samarbetar med i princip alla festlokaler i Stockholm!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på