Gruppaktiviteter för företag

Teambuilding aktivitet - Medarbetarskap

Vi på Memento Event erbjuder alla typer av gruppaktiviteter för ert företag, oavsett om ni är ute efter ett fysiskt event eller digitalt! 

På vår hemsida kan ni se att vi erbjuder paketerade event samt skräddarsydda event. Våra paketerade event är uppdelade i 5 olika kategorier och innehåller ofta någon typ av aktivitet som kombineras med mat och dryck. Detta passar perfekt för er som är en mindre till en medelstor grupp som är ute efter det som visas på hemsidan. Självklart kan dessa paket även agera som inspiration där ni kan plocka ut delar som ni gillar och sedan skräddarsy evenemanget så de passar er perfekt. Ett annat alternativ är att ni kontaktar oss med era idéer och tankar, så kan vi tillsammans komma fram till ett bra alternativ för er.

Förutom våra paketerade event som ligger uppe på hemsidan så har vi genomfört allt ifrån Awards både digitala & fysiska, större konferenser inom Sverige och i Europa, kundevent, montrar på mässor, lanseringar, digitala julfester, större fester av alla olika slag och mycket mer!

Inget är för stort eller för litet för oss och vi hjälper er gärna från idé till utförande. Huvudsaken är att ni gör något roligt ihop och att era medarbetare känner sig uppvaktade för sitt jobb. Detta är speciellt viktigt detta år som för många spenderats på hemmakontoret, utan den dagliga kontakten med sina medarbetare. Så tänkt inte bort arrangemangen framöver, tänk om och hitta på något som fungerar för er verksamhet!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på