Byta ut hängmattan?

Kockarnas Kamp på Brunnsgatan

Är det dags att byta ut hängmattan mot kontorstolen? Sakta men säkert börjar kontoren fyllas på med folk. Solbrända livsnjutare som är tillbaka från flera veckors semester!

Förhoppningsvis är man taggad på att få igång rutiner och träffa kollegorna igen. Men många kan känna sig relativt tomma när semestern är slut, de lata dagarna som man sett fram emot så pass länge är nu över.. Det är därför smart att ha lite saker inbokade även efter semestern för att kunna blicka framåt och som gör starten lite lättare. Det kan vara en så enkel sak som en kick off tillsammans med kollegorna, att hitta på något roligt tillsammans är aldrig en dum idé!

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer aktiviteter för kick off och teambuilding i Stockholm och hjälper er gärna med att hitta förslag som passar just ert företag. Nedan ger vi förslag på färdiga paket som passar perfekt för kick off.

På Rälsen är en helt fantastisk aktivitet där de samlat godbitarna ur Sveriges klassiska program ”På Spåret”. Nu är det er tur att dra i nödbromsen! Precis som på TV finns det en studio med häftig belysning, skärmar, scener och en programledare som leder er genom hela tävlingen.

RIB är en av våra favoritaktiviteter under sommar och höst, den äventyrliga och pirrande känslan som infinner sig när man åker RIB är svår att slå! Väljer ni RIB båt och middag i Stockholms skärgård så börjar kvällen med en fartfylld upplevelse genom vår vackra skärgård innan ni blir avsläppta på Stockholms närmaste skärgårdsö, Fjäderholmarna.

Vill ni hitta på något annorlunda som troligtvis ingen tidigare provat på? Då är ponnytrav aktiviteten för er! Här skapar ni ert företags egna elitlopp där ni satsar på hästarna innan ni byter om till kuskdressar och genomför tävlingen. Loppen körs med lätthanterliga ponnyer och det krävs därför inte någon tidigare erfarenhet.

Genom en matvandring får ni följa med på en kulinarisk matresa genom Stockholm. Ni får äta och dricka er igenom ett utvalt område i huvudstaden. Detta är den perfekta middagsupplevelsen om man vill mingla med hela sällskapet då man kan byta bordskamrat vid varje stopp.

Kockarnas kamp är en riktigt rolig matlagningsaktivitet där ni får prova era kunskaper i köket! Utmaningarna ni ställs inför är självklart inspirerade av TV-succén med samma namn. Steka de perfekta pannkakorna, dofttest på olika sorters kryddor och vem slår egentligen en majonnäs snabbast?

Vill ni ta vara på sensommaren är grillfest i en japansk trädgård inte helt fel! På Kasais innergård dukas en fantastisk grillbuffé med asiatisk touch upp för hela sällskapet som kombineras med passande dryck. Efter maten kan ni mingla vidare på innergården fram till klockan 22.00 innan ni fortsätter ut i Stockholms nattliv..

Detta är endast ett urval av alla färdiga paket vi erbjuder på hemsidan. Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer av arrangemang och skräddarsyr även förslag som passar just ert företag, vad är ni ute efter till nästa evenemang?

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och er företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på