Sommaravslutning på avstånd

Sommarfest eller inte 2020? 

Många frågar oss om tips och råd på vad de ska hitta på tillsammans med företaget innan semestern. Den vanliga sommarfesten kanske är inställd och det känns konstigt att inte hitta på någonting alls.. Vissa vill ses i mindre grupper, på kontoret, utomhus eller digitalt. Vi kan självklart hjälpa till med alla dessa alternativ och ger er gärna tips och råd hur du kan få årets sommaravslutning minnesvärd trots omständigheterna.

I veckan har vi haft en hel del företag som bokat vår digitala game show som går att utföra för grupper mellan 20-1500 personer. Ett roligt inslag som vi hjälpt till med under veckan är att kunden valt att skicka ut en anpassad goodie bag hem till respektive deltagare, helt klart ett roligt och personligt sätt att visa tacksamhet till sina anställda. Varför inte skicka ut något roligt som alla deltagare kan ha på sig under tävlingen eller något gott som man kan snacksa på under tiden. Flera företag väljer även att stanna kvar efter aktiviteten och kombinera den med en digital AW. Med lite fantasi kan dessa typer av sommaravslutningar vara det som era anställda faktiskt minns, annorlunda men bra!

Det är bara fantasin som sätter gränser, hör gärna av er så kommer vi på något kul tillsammans!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på