God Jul & Gott nytt år -21!

Året 2020 börjar lida mot sitt slut och för att sammanfatta året som gått med ett ord så måste det väl ändå bli; ANNORLUNDA! 

Jag tror inte att någon stod på nyårsafton och skålade in det nya året och kunde förutspå detta.. Men nu står vi här, ett år senare, med facit i hand.

Det har varit ett tufft år på många sätt som verkligen har fått oss att tänka om och tänka nytt! Det är bara att acceptera att digitala företagsarrangemang är vår nya verklighet och är här för att stanna! Under julen har vi på Memento Event fått ställa om helt vilket resulterat i ett fullspäckat schema med digitala julfester och julgåvor! Istället för att hjälpa ca. 30 000 personer att boka julbord så har vi istället skickat hem över 1800 julgåvor och tagit hand om ca. 4000 personer som firat jul digitalt.

Som tur är så finns det mängder med olika lösningar för er som inte längre har möjlighet att ses fysiskt. Under julen har våra kunder bland annat fått tävla i sin egna Christmas Game Show, skakat cocktails, kokat glögg, bakat kakor, spelat virtuella mordgåtor, haft uppesittarkväll, haft unika föreläsningar på länk, haft awards och mycket mer! Vi vill med detta bara påminna er inför året som kommer att det finns SÅ mycket mer att göra än ett klassiskt möte på Zoom eller Teams. Vi vill inspirera er till att göra det där lilla extra för era medarbetare, som vi vet behövs extra mycket i dessa tider!

Under vår kategori, Digitala Event & Möten, hittar ni flera färdiga förslag med unika syften som passar för digitala event och möten för företag i hela Sverige och världen. Vi på Memento Event har som sagt erfarenhet av alla möjliga typer av arrangemang och hjälper gärna till att spåna idéer och hitta lösningar som passar för just er!

God Jul & Gott nytt år önskar Mementofamiljen <3 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert digitala företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på