Nytt eventpaket – Happy Summer Party!

Beachparty på Happy Tammsvik

Happy Summer Party innebär Beachvolley, grillbuffé, brasor, musik och dans under stjärnorna, den perfekta sommarkvällen helt enkelt! 

Happy Tammsvik är en konferensanläggning som är belägen precis invid Mälaren, endast 30-40 minuter med buss från Stockholm City. Ett perfekt alternativ för er som vill vara för er själva och kan tänka er åka en bit från stan. Det bästa är att att bussturen tur och retur från Stockholms city ingår i priset!

Vi rekommenderar att ni kommer hit reda på eftermiddagen som ni med fördel kan fördriva på alla möjliga roliga utomhusaktiviteter som volleyboll, boule, krocket, frisbee, brännboll och kubb samtidigt som ni minglar med en kall öl i handen. Senare när magarna börjar kurra är det dags att sätta sig till bords för att avnjuta en somrig grillbuffé. Var middagen serveras är helt upp till er. Önskar ni den uppdukar ute på terrassen, på stranden eller inne i matsalen? Självklart rundas denna trevliga kväll av med barhäng och dans inne i herrgården!

Klicka gärna på länken för att läsa mer om denna ultimata sommarfest, Happy Summer Party!

Vill ni se fler alternativ för sommarfest kan ni kika in alla våra förslag på sommarfest. Men kom ihåg att dessa paket är inspiration, om det finns någon lokal som du ute efter som inte finns bland våra förslag så kan du kontakta oss. Vi hjälper vi dig hitta den perfekta lokalen då vi samarbetar med i princip alla lokaler i Stockholm.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets sommarfest eller något annat företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på