Lär känna våra medarbetare – Madeleine

Madde-Memento-Event

Madeleine har jobbat som säljande projektledare hos Memento event sedan augusti 2015. Det känns som att det är dags för er att lära känna den person som bidrar till många skratt på kontoret!

Hej Madde, berätta kort om dig själv!

Tjäna! Jag ses nog som en sprallig och förhoppningsvis trevlig prick (med någon släng av ev. bokstavskombination). Sätter familj och vänner först. Tycker om att skratta mycket. ÄLSKAR MAT!! Gör ibland en del sjuka saker. Sen garvar jag igen!

Vad är det bästa med att jobba på Memento Event?

Enkelt! Det bästa jag vet är att lära känna nya människor och fest i alla dess former! Sedan arbetar jag med att anordna sköna event där folk får chansen att lära känna varandra bättre och skratta tillsammans, bra va?

Sedan vill jag även slå ett slag för Memento-familjen som betyder otroligt mycket för mig. Högt i tak, aldrig en lugn stund och massvis med kärlek! 

Vilken av alla våra aktiviteter får man inte missa enligt dig? 

Ponnytravet!!! Garanterad skrattfest! 

Något inte alla vet om dig?

Vet inte varför folk har svårt att se det men jag älskar att vara ute i skogen. Min pappas släkt är från Norrland så där har jag och min syster spenderat i princip alla lov som liten. Fiska, laga mat i stormkök, bo i husvagn – Bear Grylls-style! Fast Madde-Grylls haha.

Vad är ditt nördigaste intresse? 

ÄLSKAR HARRY POTTER!! Fast iofs.. Hur kan man inte?!

Vad är en perfekt utekväll för dig?

Oj.. Det roligaste med att vara ute är helt klart mötet med nya människor, lätt! Men hmm.. Antingen att springa runt barfota på stranden i något varmt land med händerna fulla av suspekta buckets eller en spontan AW som håller på alldeles för länge.. Guldkant på kvällen om man kommer hem och hittar en halväten chipspåse – Total lycka!!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på