Stockholms bästa festlokal för sommarfesten!

Sommarfest är en ofta en speciell tillställning för företaget. Sommarfesten är ofta det sista som händer innan semestern och man vill självklart att alla anställda ska gå på sommarledighet med en bra känsla och att det ska vara kul att komma tillbaka. 

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer av sommarfester och hjälper er gärna med att hitta förslag som passar just ert företag. Är ni ett lite större företag som vill vara för er själva är en egen festlokal något att kika på. Det man ska tänka på när man bokar en egen festlokal för sommarfesten är att boka i tid, de mest populära lokalerna blir fullbokade långt i förväg.

Prissättningen är lite olika på festlokaler då vissa väljer att sätta en lokalhyra medan andra lokaler har en minimidebitering eller ett minimiantal. Detta gör att lokalerna kan vara mer prisvärda för en viss storlek på grupp.

Det roligaste med att ha en helt egen festlokal är att vi kan skapa en skräddarsydd sommarfest som blir precis så som ni vill ha det. Roliga lagtävlingar för att komma igång, mingel, en god mat och underhållning är ett populärt upplägg för sommarfesten.

Nedan tänkte vi lista de festlokaler som lämpar sig absolut bäst för sommarfest!

Junibacken är en av våra mest populära festlokaler för sommarfesten. Främst för dess unika läge precis intill Nybrovikens glittrande vatten. Det optimala upplägget för denna lokal är att börja kvällen med en härlig båttur på Stockholms vatten för att därefter släpas av vid Junibacken och avnjuta fördrinken på terrassen, en bättre start på kvällen går nog inte att få! Därefter serveras middagen som komponeras efter säsong är av hög kvalité med fokus på ekologiskt och närodlat. Här får det plats upp till 300 personer, men man kan även dela upp huset till två festlokaler vilket gör att den passar för både större och mindre företag.

Endast en timmes båtresa från Stockholm city ligger skärgårdens charmigaste ö Badholmen. Denna ö är idealisk för sommarfester och ni har er festvåning för er själva under hela kvällen som rymmer 130 personer. Väl på plats inleds sommarfesten med somriga aktiviteter som volleyboll, boule och kubb. Därefter serveras passande nog en somrig grillbuffé innan ni slår klackarna i taket på dansgolvet. Helt enkelt en perfekt sommarkväll i Stockholms vackra skärgård!

Havsutsikt från alla håll och kanter får ni garanterat om ni bokar sommarfesten på en båt. Strömma  erbjuder en hel drös med vackra anrika båtar som rymmer olika stora grupper. Ni blir upphämtade vid Nybrokajen för att därefter njuta av en kväll till havs med Stockholms vackra skärgård utanför fönstren. Turen kan även kompletteras med DJ för dans efter middagen.

Rosendals Wärdshus är en vacker festlokal mitt på Kungliga Djurgården. Rosendal erbjuder fantastisk grönområden som är perfekta för någon typ av aktivitet. Därefter serveras den rykande grillbuffén i glaspaviljongen som ni har för er själva under hela kvällen. Efter middagen går ni vidare ner till nedervåningen som är fullt utrustad med bar, dansgolv, ljud-och ljus anläggning om ni vill fortsätta festen efter middagen.

Är du ute efter en festlokal till er sommarfest som inte finns bland förslagen ovan? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den perfekta lokalen för er – då vi samarbetar med i princip alla lokaler i Stockholm.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få tips och hjälp med att boka er sommarfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på