Därför föredrar vi paketerade events

Julbord-Memento-Event

Vi är ett eventbolag som är specialiserade inom paketerade events. Anledningen till att vi valt att nischa oss inom detta segment är för att vi älskar att skapa inspirerande och genomtänkta events samt att vi tror att eventbranschen går mer och mer mot transparent prissättning samt högre krav på snabba svar från dess kunder.

Ett paketerat event är ett noga genomtänkt förslag på en färdigskapad tillställning som innehåller flera komponenter. Syftet med formen paketerade events är att den som köper eventet skall spara tid och låta sig inspireras av de olika upplägg som vi har skapat på hemsidan. Eftersom det finns ett behov av smidighet, snabba svar och att undvika långa väntetider så använder vi oss av vår hemsida i största möjliga mån där vi alltid finns tillgängliga.

På hemsidan presenteras de färdiga eventpaketens priser och exakt vad som ingår. Detta gör vi så att kunden enkelt ska kunna se om det är inom ramen för deras budget vilket underlättar deras beslutsprocess och effektiviserar deras tid. Vi tycker även att det är viktigt att kunden vet vad de betalar för så att det inte kommer några överraskningar i slutändan.

Eventen du hittar hos oss är alltid kvalitetssäkrade, genomtänkta och paketerade. Vill du ta bort eller lägga till saker går det oftast alldeles utmärkt, idén med paketerade events är att du ska bli inspirerad samt snabbt få en överblick över kostnaden för eventet.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på