Att visa uppskattning till sina anställda..

Vi är mitt i en pågående pandemi och många anställda har nu jobbat hemma varje dag i snart ett år… Självklart ”träffar” vi våra kollegor på Teams eller Zoom ett par gånger i veckan, men hur visar vi uppskattning till våra anställda nu när årets sommarfest, julfest och kick off är inställda? 

Det vi ofta säger till våra kunder är; Ställ inte in, STÄLL OM!

Som läget ser ut just nu så är det viktigare än någonsin att visa uppskattning till sina anställda. Få dem att känna sig sedda och som en del av företaget. En följd av mycket hemmajobb har tyvärr varit att fler personer hamnar i depressioner, så det gäller att försöka hålla gnistan och energin uppe trots att era anställda inte får chansen att interagera som vanligt med sina kollegor.

Det finns massa roliga saker att hitta på och om ni tänker utanför boxen är möjligheterna oändliga. Både årets kick off, julfest, sommarfest och veckans AW går faktiskt att utföra digitalt. Se till att ställa om och planera årets eventkalender genom kontinuerliga digitala aktiviteter. Att kombinera dessa aktiviteter med genomtänkta utskick till alla anställda är oerhört uppskattat och får helt klart fler personer att faktiskt delta.

Skicka hem en genomtänkt sommarpresent och kombinera med en digital sommarfest?

Skicka hem en riktigt bra AW-låda och kombinera med veckans AW på Zoom eller Teams?

Skicka hem en godisbox och kombinera med en interaktiv Game Show?

Skicka hem en lunchlåda och kombinera med ett viktigt digitalt kundmöte?

Skicka hem en gourmetlåda med julfavoriter från Cajsa Warg och kombinera med årets digitala julshow? 

Som ni ser kan vi skicka hem i stort sett vad som helst till era anställa och kunder. Prata gärna med oss om vad som skulle kunna passa till just ert digitala event.

Vi har tagit fram flera färdiga förslag på digitala aktiviteter där du kan hitta inspiration till ditt kommande event, kika in dem direkt: Digitala event & möten.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på