Stockholms bästa julfestlokaler – Våra bästa tips!

Hazeliussalen Jul

Julfest är en ofta en speciell tillställning för företaget. Julfesten är det sista som händer på året och man vill självklart att alla anställda ska starta det nya året med en bra känsla i kroppen. 

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer av julfester och hjälper er gärna med att hitta förslag som passar just ert företag. Är ni ett större företag som vill vara för er själva är en egen festlokal något att kika på.

Det bästa med att ha en helt egen lokal är att vi kan skapa en skräddarsydd fest som blir precis så som ni vill ha det. Nedan har jag listat våra mest populära festvåningar men tänk på att boka i tid, de mest populära lokalerna blir fullbokade redan i början av året.

På Scandic Hasselbacken på Djurgården hittar ni Hazeliussalen, en pampig festlokal som rymmer upp till 250 sittande gäster. I de vackra lokalerna som är inredda i klassisk stil dukar de upp ett generöst traditionellt julbord som avnjutes efter ett glas värmande glögg. Om vädret tillåter rekommenderar vi att ta glöggen ute på terrassen som erbjuder en fantastisk utsikt över Djurgården. Efter middagen  finns det möjlighet till mingel och dans med Dj fram till 01.00.

Restaurang Artilleriet är en helt nyrenoverad restaurang på Östermalm som satsar på att erbjuda mat och dryck av högsta kvalitet! Här blir ni serverade en fantastisk midvinterbuffé som är en välsmakande och vacker buffé med en parfymering av julen. Denna festlokal passar perfekt för ett sällskap mellan 50-100 personer. Låt denna gastronomiska upplevelse avslutas med dans och mingel i samma lokal.

Skansen har en hel drös med efterfrågade festlokaler i olika storlekar. Högtloftet som rymmer mellan 100-300 personer erbjuder en rustik och ombonad miljö då inredningen har gammeldags prägel. Börja gärna kvällen med glögg och pepparkakor utomhus eller i entrén för att sedan gå en trappa upp till matsalen där det svenska julbordet står uppdukat. Boka gärna in DJ, ljud och ljus och stanna kvar och dansa fram till 01.00.

Detta är bara ett urval av alla de lokaler vi kan erbjuda, gå gärna in och kika på alla våra julfestpaket för att se fler alternativ. Tveka inte att höra av er till oss om ni inte hittar något som faller er i smaken, vi samarbetar med över 300 restauranger i Stockholm. 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka julfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på