Våra tips till en lyckad firmafest!

En firmafest är ofta årets höjdpunkt och väldigt viktigt för att de anställda ska känna sig uppskattade på arbetsplatsen! Det är även ett perfekt tillfälle att stärka företagskulturen, att profilera er som arbetsgivare och öka sammanhållningen.

De allra vanligaste är att man har en sommarfest och en julfest, men i vissa fall finns de även de som har kick off både i början av året och efter sommaren för att kicka igång terminen. Det första tipset är att skapa en fest som avspeglar företaget. Ha dina medarbetares intressen i bakhuvudet när du bokar in aktiviteter, underhållning och plats. Vad är ert syfte med detta företagsevent? Tänk på det innan ni börjar planera in detaljer.

Om vi på Memento Event får in en förfrågan om en firmafest som är i startgroparna i all planering så är det första vi tar reda på, vad ni har för syfte med er fest? Vi har stor erfarenhet av alla olika typer av arrangemang och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. Vi strävar alltid efter att skapa minnesvärda events som gör skillnad. Och som sagt, alltid med ett tydligt syfte! Vill ni ha lite inspiration innan ni gör en förfrågan kan ni kolla runt bland våra paketerade event där vi lagt upp förslag för er.

Vi hjälper er oavsett om ni vill förvandla ert eget kontor till en festlokal eller om ni vill abonnera en restaurang eller festvåning för er sällskap! Har ni en lite större budget rekommenderar vi ofta att resa bort en sväng. Sover alla medarbetare kvar på samma ställe brukar festen bli ännu bättre än om man enkelt kan ta sig hem eller gå vidare för att träffa kompisarna som även dem är på stan.

När man planerar en firmafest så är det roligt att gå lite utanför boxen, tänk på att det är detaljerna som gör helheten! Partyprodukter som ballonger, isfacklor, ledskumstavar kan vara ett enkelt sätt att skapa de där lilla extra. Även fotobås, någon roligt underhållning, ett tema eller en lättsam aktivitet som går att göra på plats är saker som förgyller ett event. Satsa på att skapa något som blir en snackis bland era medarbetare en lång tid efter evenemanget!

Ska ni planera en firmafest och vill ha tips, hjälp och råd? Tveka inte att höra av er till oss på info@mementoevent.se.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på