Ny eventkategori på Memento

Vi kände att det var hög tid att lansera en helt ny eventkategori på hemsidan och vi hoppas att ni håller med oss om att ”Digitala event & möten” förtjänar någonting helt eget! 

Vi tror att digitala event har varit på gång länge. Men det känns som allt som har hänt under våren har bara gett oss en anledning att snabba på processen. Att faktiskt börja använda digitala lösningar på riktigt och se alla möjligheter som faktiskt följer med detta. Det finns oändligt många fördelar med digitala event och en av dem är ju självklart att alla kan delta, var de än befinner sig. Trots att man har kontor på olika platser eller att en person måste befinna sig på en annan plats vid just er föreläsning eller liknande, så spelar ju detta ingen roll om man kan ta del av allt online.

En annan viktig faktor är klimatavtrycket. Fler personer inser att de inte behöver resa till andra länder eller andra delar av Sverige flera gånger i veckan för möten. Den digitala värden hjälper till så att jobbresor med flyg och bil kan trappas ner något enormt. Att minska på jobbresor reducerar koldioxidutsläppen.

I den värld vi lever i just nu så är vi tvungna att komma på digitala lösningar till både möten, föreläsningar, konserter, mässor osv. Vi på Memento Event ser alltid till våra kunders behov och har därför som sagt skapat en helt ny kategori som heter ”Digitala event & möten”. Denna kategori ska förhoppningsvis göra det enkelt för er att överblicka era alternativ.

Bland annat så är det flera hotell och större verksamheter som vi samarbetar med som har satsat extremt mycket på möjligheten till trygga möten. De erbjuder enorma studios med avancerad teknik där ni ska kunna utföra allt ifrån konferenser till konserter och uppträdanden av olika slag. Större studios är oftast utrustade med en LED-vägg på flera meter, högtalare, kameror, bildmixersystem, studioljus och mycket mer. Självklart ingår alltid tekniker av något slag i grundpaketet som bokas en halv-eller heldag beroende på hur länge ni valt att ha lokalen. Ert event går självklart att sända live, antingen via Zoom, Skype, Teams, Meet eller någon annan typ av streamingplattform.

Elite Hotel, Adapt studios och Stockholm Waterfront är några av dem som vi satt ihop färdiga förslag med. Självklart går det att göra olika typer av tillval till alla dessa paket beroende på ert behov. Vi på Memento hjälper gärna till med allt runtomkring som planering, innehåll, goodie bags etc. Det är bara fantasin som sätter våra gränser i dessa tider!

Hör gärna av er till oss på info@mementoevent.se alternativt gör en förfrågan direkt på vår hemsida så återkommer vi till dig. Därefter kan vi tillsammans komma fram till ett alternativ som passar just er grupp!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på