Nytt Eventpaket – Akvarellmålning!

akvarellmålning-Memento-Event

Men penseln i handen är vårt sprillans nya paket som inbjuder till kreativitet och avkoppling. 

Aktiviteten som innebär att ni tillsammans ska skapa vackra tavlor är mobil och går att utföra i stort sett var som helst, förslag på en inspirerade plats kan vara skärgårdens underbara vyer.

När ni väl hittat den perfekta platsen så får ni med hjälp av akrylfärger använda er fantasi och måla vackra tavlor med er lilla grupp. Antingen inspireras ni av omgivningen eller så bestämmer vi tillsammans ett tema för era skapelser. Oavsett så avslutas hela aktiviteten med en trevlig vernissage där ni får ta del av allas vackra konstverk.

En extra rolig grej är att ni självklart får ta med er tavlorna hem som ni kan pryda kontoret eller hemmet med!

Med fördel kombinerar ni aktiviteten med fördrink och snacks för att sedan gå vidare för middag. I vårt färdiga paket hålls aktiviteten inomhus i en mindre lokal på Skansen för att sedan äta middag i Sollidens matsal som är belägen precis bredvid.

Läs gärna mer och boka vårt nya eventpaket, Med Penseln i Handen. Om ni vill leta vidare och få mer inspiration kan ni kolla in alla våra kick off och teambuilding aktiviteter.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets kick off något annan typ av företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på