Kick off i Stockholm – Våra bästa tips!

Rib i Stockholms skärgård

En kick off passar perfekt för det företag som vill ha en trevlig start efter ledigheten och umgås i en annan miljö än på jobbet eller om man har nyanställda och man vill lära känna varandra lite bättre. En kick off för företaget anordnas oftast efter sommar- eller julledigheten. 

För företaget som planerar kickoff har Stockholm mycket att erbjuda och vi på Memento Event jobbar mycket med interna företagsevent som svetsar samman dina anställda så de förhoppningsvis därefter samarbetar bättre på arbetsplatsen.

Vi erbjuder allt ifrån actionfyllda ribturer i skärgården till olika aktiviteter som sammansvetsar teamet. Eftersom det finns många olika aktiviteter nämner vi våra bästa tips till kick off i Stockholm.

Game Show är en oerhört populär aktivitet som passar de flesta då alla oftast kan bidra med någonting när er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar! Kvällen börjar med att programledaren introducerar sig själv, förklarar spelregler och delar in er i lag innan ni kliver in i den häftiga studion. Belysningen, skärmarna och scenen får det att kännas precis som på tv. Är ni en lite mindre grupp upp till 24 personer kan ni även välja att spela ”På Rälsen” i samma studio. I denna aktivitet har de istället samlat godbitarna ur Sveriges folkkära och klassiska tävlingsprogram ”På Spåret”. Här gäller det att vara en höjdare på ordvitsar, geografi, klurigheter och att dra i nödbromsen!

Fotojakten är en prisvärd utomhusaktivitet som många väljer att kombinera med middag. Med hjälp av en kamera ska ni i de uppdelade lagen lösa så många fotouppdrag som möjligt under en viss tid. Det gäller att prioritera vilka uppdrag ni ska satsa på tillsammans då uppdragen ger olika mycket poäng beroende på hur avancerade de är. En aktivitet där många skratt utlovas!

Fångarna på Kastellet som utförs på Vaxholms Kastell är även det en omtyckt aktivitet hos oss. Här står teambuilding i fokus och lagaktiviteterna är ett perfekt sätt att både lära känna varandra och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation. Efter denna lekfyllda aktivitet är det vanligast att ni stannar kvar på Vaxholms Kastell för middag. Nere i restaurangen serveras en 3 rätters middag innan det är dags att ta båten tillbaka till Vaxholm.

RIB och middag i Stockholms Skärgård är en fartfylld och spännande upplevelse. Kvällen börjar i Stockholm där ni blir upphämtade av RIB båtar som tar er ut på en fartfylld tur på havet innan ni blir avsläppta på Fjäderholmarna. Ni går sedan vidare till Rökeriet där de serveras en passade 3 rätters middag. När ni känner er klara för kvällen går ni på Skärgårdsbåten som tar er tillbaka till Stockholm City.

Om inte någon av dessa passar kan du kolla in alla våra färdiga kick off-paket för inspiration.  

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er kick off i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på