Tillbaka från semestern!

Seglingsaktivitet i Stockholm

Äntligen tillbaka på kontoret efter semestern?

Har ni många nyanställda efter sommaren eller bara vill ha en härlig start tillsammans är en kick off ofta på sin plats. Förhoppningsvis är denna redan bokad och klar innan sommaren men är det inte det hjälper vi er gärna. Det finns fortfarande chans att boka en oförglömlig kväll tillsammans med kollegorna. Nedan tipsar vi om våra favoritaktiviteter för en kick off.

Game Show i Gamla Stan är en aktivitet där alla oftast kan bidra med någonting när er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar! Kvällen börjar med att programledaren introducerar sig själv, förklarar spelregler och delar in er i lag innan ni kliver in i den häftiga studion. Belysningen, skärmarna och scenen får det att kännas precis som på tv.

After work segling är en perfekt aktivitet efter en lång arbetsdag. Aktiviteten innebär ett par timmars segling med något gott att dricka i handen och er favoritmusik på stereonÄr ni som grupp sugna på lite spänning och teambuilding på högsta nivå kanske ni väljer ett adrenalinfyllt matchrace med båtarna mitt inne i city. Men om ni vill tävla är helt upp till er, ni kan även istället bara njuta av att vara ute på havet och se vår vackra huvudstad från första parkett.

Om ditt företag är på jakt efter en spännande aktivitet som värdesätter kommunikation, problemlösning och samarbete så passar Escape Room perfekt! Dörren stängs och ni är nu fast i ett rum fyllt av mysterier, gåtor och obesvarade frågor som måste lösas för att ni ska ta er vidare. Ni har 60 minuter på er, så det gäller att tänka snabbt!

Fotojakten är en aktivitet där många skratt utlovas! Med hjälp av en kamera ska lagen lösa så många fotouppdrag som möjligt under ungefär 90 minuter. Det gäller att prioritera vilka uppdrag ni ska satsa på tillsammans då uppdragen ger olika mycket poäng beroende på hur avancerade de är.

Ponnytrav ger er chansen att delta i ert företags alldeles egna elitlopp! Innan ni själva får byta om till kuskdressar kommer ni få chansen at spela på hästarna för att spänningen ska trissat upp lite extra. Spelen som anordnas är Dagens dubbel, V-5 eller annan passande spelform. Efter en liten körlektion är det dags för tävlingarna att dra igång, det börjar med försöksheat för att sedan avslutas med Elitlopps final. Går din häst i mål som en vinnare?

Detta är ett par förslag på aktiviteter för en kick off. Vill ni se er om efter fler förslag kan ni gärna gå in på våra kategori kick off och teambuilding där vi samlar alla aktiviteter. Det finns även möjlighet att höra av er till oss så hjälper vi er med vad som passar bäst för just er grupp. 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på