Alla vill ses innan sommaren!

Pandemin är över, många jobbar på kontoret och ALLA vill ses igen!

Vi har under två år längtat efter att samlas igen, och nu är det äntligen dags. Har ni inte hittat på något under våren så är det för många första gången på över två år som företaget samlas och hittar på något kul tillsammans, som vi längtat! Äntligen kan ni nu på olika sätt fortsätta att bygga upp er företagskultur genom att träffas, jobba med ämnen som rör er verksamhet och sist men inte minst, ha roligt tillsammans! Ett lyckat event är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen, öka gemenskapen och skapa minnesvärda dagar.

Det ni inte får glömma är att detta är ett pågående arbete som måste underhållas.. Missa därför inte att en kick off, konferens eller annan typ av aktivitet efter sommaren är minst lika viktigt som en sommaravslutning. Många ser hösten som en nystart och det finns ingenting bättre än att starta upp efter semestern med att ha något kul att se fram emot!

Under vår kategori kick off & teambuilding kan ni inspireras och hitta aktiviteter som passar perfekt för höstens kick off! Här hittar du paket med olika inrikting och du kan välja på allt ifrån en fartfylld padelturnering i Norra Djurgårdsstaden till en avslappnad bouleturnering i Hagaparken. Eller är det kanske är en genomtänkt teambuildingaktivitet ni vill utföra? Då är det nog Medarbetarskap eller Katapultbygge som ni ska testa på!

Vill ni att vi ska hjälpa er att hitta rätt? Hör gärna av er till oss direkt i formuläret nedan så återkommer vi med förslag som matchar era behov 🙂

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på