Stans Bästa Byrå blir Nordens Bästa Byrå!

Äntligen var det dags för årets höjdpunkt som arrangeras av Choice Hotels, nämligen Nordens Bästa Byrå!

Hur de gick på Stans bästa byrå 2018, kan ni läsa om i tidigare inlägg.

Vi har ju gladeligen deltagit tre år på raken och nu när det var dags att ställa upp för fjärde gången så tog dem tävlingen ett steg längre! Det var nu dags att tävla mot norrmännen och självklart var då temat, Be Your Enemy! Vi skulle alltså lära oss så mycket som möjligt om Norge innan tävlingen drog igång!

Grundomgången skulle hållas i Stockholm där 50 lag från Sverige tävlade mot varandra. Poängen som man tjänar ihop tillsammans får man sedan med sig till en finalomgång, i Göteborg! Men åter till själva tävlingen, eftersom alla på kontoret självklart ville delta så fick vi dela upp oss i två lag.

Allt började med att vi blev upphämtade av vår chaufför från Choice i den bil som vi skulle ta oss runt med under hela aktiviteten. Efter uppsamling, snacks och dryck på Quality Hotel Nacka sprang samtliga lag ut till bilarna, nu skulle det gå undan! Under två timmar skulle vi med hjälp av endast en Ipad och en bil ta oss runt på Södermalm där vi skulle utföra olika sorters uppdrag och samla så många poäng som vi hann med.

Efter tävlingen var det dags att åka till Quality Hotel Globe där middag, underhållning och fest stod på schemat. Under middagen fick vi slutresultatet och ett av våra lag seglade upp till en ANDRAPLATS!!

Nu tar vi med oss poängen till finalomgången i Göteborg där även norrmännen ansluter. Vi kommer alltså då vara runt 100 lag som tävlar om resan till DUBAI 🙂 Så nu har vi ett halvår på oss att ladda inför detta.

Sammanfattat en riktigt rolig och lyckad kväll tillsammans och vi ser mer än fram emot finalomgången!!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på