Vad gör vi som eventbyrå?

Vad är det vi som eventbyrå egentligen hjälper till med och när behövs vi? 

Memento Event är en eventbyrå som dagligen hjälper våra kunder att skapa arrangemang som personalfester, konferenser, sommarfester, julbord och självklart även kick off och teambuilding. Vi erbjuder dels lite enklare färdiga paket på som visas direkt på hemsidan. Men vi kan även skräddarsy arrangemang efter kundens önskemål.

Våra kunder är helt unika och det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss. Vi hjälper gärna till med allt ifrån att ta fram en inspirerade föreläsare till er konferens som redan är bokad till att vi hjälper er från dag ett med att ta fram ett koncept, skapa innehåll, inbjudningar, boka lokal, mat, underhållning, dekor osv. Det bästa av allt är att trots alla dessa delar så hamnar allt på samma faktura från oss, enkelt och smidigt!

I situationen vi befinner oss i kan det vara extra viktigt att ta hjälp av en eventbyrå då ni bokar ett arrangemang. Då vi befinner oss i denna värld dagligen har vi full koll på vad som gäller angående möten över 50 personer och hur vi kan hjälpa er att mötas trots Covid-19. Vi har även stenkoll på vad för typ av aktiviteter som passar just nu och vi kan dessutom hjälpa till att skicka hem både goodie bags, fredagsfrukost eller lunch till era anställda om ni fortfarande inte känner er bekväma i att ses.

Det absolut bästa är att ni kontaktar oss så kan vi tillsammans komma fram till ett koncept som passar er. Ring oss på  08-6674000 eller maila oss på info@mementoevent.se, vi ser fram emot att höra från dig!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på