Nytt eventpaket – Boule på Fjäderholmarna!

Rökeriet på Fjäderholmarna

Boule är en oerhört populär aktivitet bland företag, troligtvis för att det är en aktivitet där de flesta kan delta och ofta vara på ungefär samma nivå. Aktiviteten är lättsam och frambringar ofta skratt och härliga diskussioner. 

Vi har därför valt att bredda vårt utbud och erbjuder nu boule på flera platser i Stockholm. Och nu även på Stockholms närmaste skärgårdsö, Fjäderholmarna. Från Strandvägen når ni Fjäderholmarna på bara 30 minuter och båtar går varje halvtimme eller timme beroende på tid och säsong.

Grunderna i boulespelet är enkla och de tar inte många minuter att lära sig. Men i detta paket ingår även en instruktör som hälsar er välkomna, instruerar och håller koll under hela turneringen. När ni korat en vinnare avslutas hela aktiviteten men medaljcermoni. Just detta paket har vi valt att kombinera på bästa sätt med middag på Fjäderholmarna Rökeri som serverar en passande skärgårdsbuffé. Middagen börjar med fördel på terrassen med fantastisk utsikt över Stockholms vackra skärgård. Därefter går ni vidare in i restaurangen som dukat upp buffén som innehåller mängder med sillar, strömming, rökta räkor, rökt lax, varmrökt rapsgriskarré samt mycket mer. Middagen rundas av med kaffe och kockens val av bakverk.

Fjäderholmarna erbjuder många roliga aktiviteter och vi har faktiskt precis presenterat ännu en nyhet, nämligen chokladprovning! Under denna aktivitet får ni inte bara smaka på 6 olika sorters praliner utan ni får även under lättsamma former lära er mer om chokladens historia, chokladens hälsoaspekter och mycket mer!

Lät boule mer som er grej, läs gärna mer och boka boule och skärgårdsmiddag på Fjäderholmarna eller kika in på alla våra förslag på sommarfest.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på