Svensexa i Stockholm – Våra bästa tips!

Bubble-ball-Memento-Event

Har du fått i uppdrag att anordna kompisen svensexa? 

Det finns mängder av roliga och minnesvärda aktiviteter som passar perfekt för en rolig dag eller kväll med grabbarna. Det viktigaste är att brudgummen och kompisgänget får en oförglömlig upplevelse som kommer att pratas om under en lång tid framöver!

Oavsett om ni vill låta adrenalinet flöda på en ribbåt eller ta det lugnt och bada bastu så har vi aktiviteterna för er. Vi på Memento Event har aktiviteter för alla tillfällen och nedan rekommenderar vi de som passar absolut bäst för en svensexa!

Bastuflotten i Solna ger er chansen att bada bastu tillsammans och sedan avsluta kvällen med en god middag med passande dryck på Bockholmen alternativt åka vidare på andra äventyr efter bastubadet. Denna moderna bastuflotte rymmer upp till 30 personer och erbjuder även duschmöjligheter.

Bubble ball är en fantastisk rolig och unik aktivitet som passar perfekt för svensexan. Bubble balls är luftfyllda bollar som man trär på kroppen, bollens stora luftkuddar gör så att hela kroppen är skyddad inkluderat huvudet. Konceptet kommer från fotbollen, med den stora skillnaden att alla spelare befinner sig i en stor plastbubbla på engelska kallad bubble ball. Det kommer inte att räcka med att vara teknisk i denna aktivitet utan en snygg tackling resulterar i lika mycket jubel som ett mål. Garanterar ett gott skratt som både utövare och åskådare.

Ponnytrav ger er chansen att delta i ert alldeles egna elitlopp! Innan ni byter om till era kuskdressar får ni chansen att spela på hästarna för att spänningen ska trissat upp lite extra. Spelen som anordnas är Dagens dubbel, V-5 eller annan passande spelform. Efter en liten körlektion är det dags för tävlingarna att dra igång, det börjar med försöksheat för att sedan avslutas med Elitlopps final. Går din häst i mål som en vinnare?

Höghöjdsbanan innebär att du klättrar upp till en plattform som är placerad högt ovanför marken för att sedan börja fundera på hur du ska ta sig vidare medan blåsten tar tag i trädtopparna och plattformen rör sig under fötterna. Äventyrsbanan är en annorlunda upplevelse som stärker självförtroendet på de flesta! En alldeles lagom uppgift för den kommande brudgummen!

RIB är är en fartfylld och spännande upplevelse. Kvällen börjar exempelvis vid nybrokajen i Stockholm där ni blir upphämtade av RIB båtar som tar er ut på en fartfylld tur på havet innan ni blir avsläppta på Fjäderholmarna, eller någon annan destination i skärgården. Det finns även möjlighet att bli avlämnade på samma plats för att sedan ta er vidare mot andra äventyr!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er svensexa i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på