Escape Room i Stockholm – Våra bästa tips!

Escape Room - Da Vinci Quest

Escape Room är en oerhört uppskattad aktivitet där gruppens förmåga att samarbeta kommer avgöra allt! 

Ta med kollegorna på ett riktigt roligt äventyr! Escape Room i Stockholm innebär att du tillsammans med 5-6 kollegor blir inlåsta i ett rum fyllt av mysterier, gåtor och obesvarade frågor som måste lösas för att ni ska kunna ta er vidare. Kommunikation är nyckeln för att ni ska lyckas!

Problemlösning, samarbete och kommunikation är något som är oerhört viktigt på en arbetsplats, vilket gör detta till den ultimata teambuildingaktiviteten för er!

Har ni vad som krävs för att lösa mysteriet och ta er ut ur rummet?

Självklart finns det flera olika rum med olika sorters mysterium, vilket gör att ni kan gå hit igen utan att behöva lösa samma mysterium! De rum som finns tillgängliga om ni bokar genom oss är följande:

The last manuscript – Kommer rättvisan att återställas? Och vem hinner först till Det Sista Manuskriptet?

The Cover-up – Stockholm, 1986 – Mysteriet måste lösas, och tiden tickar. En hel nation är i sorg och litar på er…

The break in – Ett aktiverat larm och en tickande klocka ställer frågan: kommer ni att klara er?

Utomhusspel – The Da Vinci Quest – En kapplöpning mot sektens agenter väntar, vem hinner först med att öppna kryptexen?

Ett tips från oss är att tänka utanför boxen och hålla huvudet kallt, allt är inte som det verkar! Alla fyra spel har sin charm och vi skulle helst rekommendera er att testa alla! Oavsett vilket rum ni väljer kan vi garantera er att ni kommer lämna rummet mer sammansvetsade än någonsin!

Varje rum tar upp mot 6 personer åt gången med undantag för The Da Vinci Quest som utförs utomhus, här kan ni vara upp till 50 personer som spelar samtidigt. Perfekt för den större gruppen!

Är ni ett större sällskap eller om aktiviteten skulle vara uppbokad har vi självklart fler alternativ som passar perfekt om ni vill svetsa samman gruppen. Både Prison Island, Game Show och Quizrummet är andra populära aktiviteter som förhoppningsvis även kan falla er i smaken!

 

Gå gärna in och läs mer och boka escape room i Stockholm för er företagsgrupp eller kika in alla våra kick off och teambuildingaktiviteter för mer inspiration.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på