Nytt eventpaket – Torsdags-aw med karaoke

Karaoke-Golden-hits-Memento-Event

Har du alltid drömt om att vara popstjärna, då är det karaoke som är grejen!

Vårt helt nya paket ”Torsdags-aw med karaoke” erbjuder er en prisvärd och fantastisk rolig kväll på Golden Hits. Karaoke är alltid en utmärkt underhållning och en riktig stämningshöjare under festkvällen.

Väl på plats bjuds det på 2 glas vin/öl/alkoholfritt, 2 sliders och självklart en riktig skrattfest! Ni får sjunga av sig lite och leka popstjärna ett tag tillsammans med kollegorna.

Om ni inte känner er helt klara efter aktiviteten finns det alltid möjlighet att välja till dinnershow. Ni fortsätter då kvällen med en 3-rätters middag och show. Om ni väljer till detta ingår även garderob och nattklubbsentré. Det finns 2 olika shower att välja mellan, The Show och Rockshowen. The Show bjuder på tongångar från både Elvis, Lionel Richie och schlagerscenen. En show fullmatad med girlpower, humor och hög igenkänningsfaktor medan rockshowen är en riktig nostalgitripp med en mix av såväl 60-talsrock som smäktande rockballader.

Läs gärna mer och boka Torsdags-aw med karaoke.

Vill du ha mer inspiration och förslag på fler aktiviteter kan du kika vår kategori kick off och teambuilding.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka karaoke i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på