Nytt eventpaket – Sommarfest på Kasai!

Kasai-Gården-Memento-Event

Sommarfesterna ligger runt hörnet och även om detta kan kännas lite konstigt när det är nollgradigt ute är det aldrig en dålig idé att vara ute i god tid! 

De flesta företag anordnar någon form av sommarfest för att ha en rolig kväll tillsammans innan det är dags för sommarsemester och alla åker på varsitt håll. Vi har därför valt att utöka denna kategori i år för att inspirera våra kunder till max och dela med oss av de festlokaler och restauranger vi tycker passar perfekt för just sommarfest.

En av dessa är självklart den relativt nyöppnade restaurangen Kasai, en japansk dinnerclub som har tagit fram kreativa tolkningar från den japanska kulturen och placerat de mitt på Östermalm . Här rekommenderar vi självklart att abonnera hela deras fantastiska innergård där körsbärsträden alltid står i full blom. Under denna förhoppningsvis soliga sommarkväll kommer det bjudas på en härlig mingelbuffé där ni får smaka på rätter som asiatisk ceasarsallad, daikonsallad, vit fisk cecviche, friterade dumplings med 3 olika fyllningar samt grillade yakitorispett. På Kasai står kvalitén alltid i centrum och råvarorna är av hög kvalitet vare sig de kommer från hav, sjö eller land.

Ni har möjlighet att mingla på innergården fram till 22.00, därefter kan ni med fördel enkelt fortsätta ut i Stockholms nattliv då Kasai är beläget på centrala Linnégatan på Östermalm.

Läs gärna mer och boka er sommarfest på Kasai. Om du vill ha mer inspiration och fler förslag på lokaler kan du kika in på vår kategori sommarfest Stockholm.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er sommarfest på Kasai, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på