Nytt eventpaket: Digital julshow

Ett annorlunda år kommer i vissa fall kräva en annorlunda jul! Jobbar ni fortfarande hemma och inte har möjlighet att fira in julen som vanligt tillsammans med kollegorna? Då kan en digital julfest vara det som ni bör satsa på i år!

The Wondrous & Digital Christmas Show är en helt digital julshow som upplevs pris lika bra vid hemmakontoret som i konferensrummet. Eller varför inte dela med dig till hela familjen och sätt er och njut i TV-soffan? Och det bästa av allt, alla kan delta! Oavsett om du är i riskgrupp, är förkyld eller vabbar just den dagen.

Årets mest populära julfestdatum, den 10 december, kommer ni kunna boka denna unika julfest. Ni som dföretag kommer få gå in i en stämningsfull digital julvärld där ni kommer få möjlighet att lyssna till årets jultal från er VD, mingla i den digitala festlokalen, avnjuta Carolas julkonsert följt av en hejdundrande show med Isaac & The Soul Company.

Angående årets jultal från er VD så kan det självklart vara valfri talesperson från er kommer få möjlighet att spelar in en hälsning i en studio innan evenemanget. På så sätt känns julfesten mer personlig och skräddarsydd för er. Detta är det perfekta juleventet för er som är från 100 personer och uppåt.

Läs gärna mer och passa på att boka The Wondrous & Digital Christmas Show.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er nästa julfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på