Hur går planeringen inför sommarfesten 2021?

Sommaren närmar sig med stormsteg och i vanliga fall är sommarfesten bokad och klar för länge sen… Men som vi alla vet, ser detta året helt annorlunda ut! 

Hur ser er planering inför sommarens arrangemang ut? 

Det vi kan märka är att många redan valt att ställa om till digitala sommarfester, främst då de företag som kommer att fortsätta jobba hemma även efter sommaren. Dock finns de såklart de som efterfrågar fysiska sommarfester, men då önskar de ofta att vara utomhus med någon typ av tak för att vädersäkra på bästa sätt.

I de flesta fall kan både vi och våra leverantörer erbjuda kortare avbokningsvillkor just nu om ni väljer att boka in ett fysiskt event eftersom varken vi eller ni vet hur framtiden ser ut. Detta betyder alltså att om ni inte skulle kunna fullfölja er bokning pga. nya restriktioner så försöker vi alltid lösa det på bästa sätt. För att undvika missförstånd och att restauranger står med mat och personal i onödan så krävs det självklart en tät dialog mellan alla parter.

Vi på Memento Event rekommenderar verkligen att ni anordnar någon typ av sommarfest för era anställda i år, oavsett om ni väljer att utföra den digitalt eller fysiskt. ALLA behöver pepp och något roligt att se fram emot tillsammans med kollegorna innan de går på ledighet för att kunna komma tillbaka från semestern med massa energi inför en lång och händelserik höst! Om ni väljer att ha ett digitalt event så behöver ni inte fastna där.. Det finns nämligen en hel del roliga och uppskattade utskick som ni kan skicka ut till era kollegor i samband med eventet. Eftersom det ofta ingår både mat och dryck på ett fysiskt event, så känner många att det är fullt rimligt att skicka hem både snackboxar, cocktailkit eller färdiglagad restaurangmat direkt hem till dörren. Detta kan då med fördel förtäras i samband med er digitala sändning!

Kika gärna in på våra respektive kategorier för att få mer tips om vad ni kan hitta på inför sommaren;

Sommarfest

Digitala event & möten

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets sommarfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på