Hann ni inte med årets julfest?

Fångarna-på-Kastellet-Memento-Event

Har ni helt enkelt haft så pass mycket att göra i höst så ni inte hann med årets julfest? 

Om ni inte hunnit med att tacka av era anställda för året som gått finns det alla anledningar i världen att istället boka in en stor och härlig januarifest! I januari har ni förhoppningsvis lite mindre att göra och fler populära lokaler finns lediga.

Är ni ett mindre företag som hellre vill göra någon rolig aktivitet tillsammans som sedan avslutas med middag finns självklart även denna möjlighet. Välj helt fritt mellan företagsfest, sommarfestkonferens, matlagningsaktivitet eller en rolig teambuildingaktivitet?

Här nedan kommer ett par tips på aktiviteter som brukar vara populära i januarimörkret.

Under aktiviteten Sveriges Mästerkock får du äntligen chansen att tillsammans med dina kollegor bevisa vad du går för i köket! Upplägget för kvällen är inspirerat av TV-succén ”Sveriges Mästerkock”, skillnaden är att detta är en teambuildingaktivitet som kräver kommunikation och samarbete.

Game Show i Gamla stan är ett underhållningsprogram med er i huvudrollen! Ni hamnar mitt i er egna Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar, precis som på TV finns här en studio med häftig belysning. Denna aktivitet är oerhört populär bland företag då ofta alla kan delta på ett eller annat sätt.

Om ni har svårt att bestämma er för vad som passar bäst för just er hjälper vi er mer än gärna. Vi har lång erfarenhet inom företagsevent och kan ofta komma med tips och råd till er om ni berättar för oss vad ni vill få ut av eventet.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er företagsfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på