Nytt eventpaket – Online Game Show!

Nu kan vi äntligen presentera vårt sprillans nya eventpaket – Online Game Show! 

Från och med i mars, när vi hamnade i denna kris så började vi på Memento event spåna efter alternativa aktiviteter som går att utföra på distans. Många idéer bollades fram och tillbaka men vi kom fram till att vi ska göra det vi gör bäst, och spinna vidare på det. Därför utgick vi från vår absolut mest sålda aktivitet, Game Show.

Vi har därför tillsammans med On Air skapat – Online Game Show!

I onsdags förra veckan fick vi äntligen testa på denna teambuilding aktivitet som blev en succé, en fantastiskt rolig aktivitet som passar er som saknar att skratta och umgås med era kollegor! Sandra och Stefan från vårt kontor var på plats i studion tillsammans med vår programledare för dagen. Att ha två personer från oss i rutan fick tävlingen att kännas mer personlig och avslappnad och de fick även chansen att förmedla personliga budskap till oss andra i den påkostade studiomiljön istället för på mail eller på våra digitala plattformar som vi annars använder.

Aktiviteten är möjlig för grupper mellan 20-1500 personer och alla tävlande följer spelet via en videolänk på datorn, ni använder sedan er mobiltelefon som ”buzzer-knapp”.

Vill ni göra tävlingen ännu mer skräddarsydd finns det även möjlighet att skräddarsy vissa frågor så de handlar om ert företag eller er policy mot en tillkommande kostnad.

Här kan ni få se en liten sneakpeak på hur det gick till när vi testade på Online Game Show:

Läs gärna mer och boka er Online Game Show idag!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på