Vi testar Aubergine – Magiskt!

I fredags var det äntligen dags för oss att testa på Restaurang Aubergine, en riktigt trevlig kvarterskrog som är belägen på Östermalm. 

Då vi hört mycket bra om restaurangen och varit sugna på att testa på deras meny så fick vi äntligen chansen att göra det då vi tidigare jobbar mycket med deras systerkrog, 39 Wäst.

Kvällen började självklart med en titt på utbudet. Den generösa menyn gjorde att valet blev svårt, allt lät ju så gott! Efter mycket om och men valde vi att inleda kvällen med löjromspizza och vit sparris med diverse lyxiga tillbehör. Wow, dessa rätter var magi!

Därefter gick vi loss på allt ifrån lammracks och schnitzel till halstrad röding med diverse tillbehör. Även denna saliga blandning blev succé!

 

Även här, precis som på 39 Wäst slutade middagen i en riktig skrattfest. Aubergine ger en avslappnad känsla som får en att känna sig som hemma. I början av november startar även deras omtalade tryffelveckor då menyn fylls av fantastiska tryffelrätter. Så glid dit och testa, det kommer vi garanterat att göra!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och er företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på