Utomhusaktiviteter för årets sommarfest i Stockholm

Våren är på väg och innan vi hinner blinka är det dags för årets sommarfest och semester! 

Väljer ni att kombinera sommarfesten med en aktivitet så har ni två alternativ. Antingen väljer ni en inomhusaktivitet så ni slipper tänka på vädret eller så litar ni på att ni kan utföra en aktivitet utomhus, ofta är det ju faktiskt värt det! Om det väl är bra väder i Sverige vill ju ALLA vistas utomhus, då kan det vara lite tråkigt att behöva gå in och utföra aktiviteten.

Nedan ser ni våra rekommendationer på somriga utomhusaktiviteter som är populära att kombinera med företagets sommarfest. Vilken aktivitet lockar er mest?

Boule på skärgårdsmiddag på Fjäderholmarna är ett trevligt sommarpaket som passar de flesta grupper. Boule är perfekt aktivitet för företaget då alla kan vara med att spela, det tar endast en minut att lära sig och brukar leda till livliga diskussioner, skratt och glada tillrop. Skärgårdsbåten till fjäderholmarna är även det en typ av aktivitet som är en perfekt start på en mysig kväll.

Ponnytrav är en av våra absolut roligaste aktiviteter som bidrar till mycket skratt! Här deltar ni i ert egna företags elitlopp där ni dessutom får chansen att spela på hästarna innan ni drar igång. Loppen körs med lätthanterliga ponnyer och det krävs inte någon tidigare erfarenhet.

Vill ni starta sommarfesten med en fartfyllt och spännande aktivitet är det RIB båt ni ska boka. Kvällen börjar förslagsvis vid Strandvägen där båtarna hämtar upp er och tar er till den restaurang ni valt för kvällen, på så sätt gör ni transporten till en upplevelse!

Fotojakten är en rolig teambuildingaktivitet som går att utföra i stort sett var som helst i stan. Aktiviteten går ut på att du med hjälp av en kamera ska lösa så många fotouppdrag som möjligt under ungefär 90 minuter. Helt klart en aktivitet som passar de allra flesta!

Laserlerduveskytte är populär aktivitet som vi rekommenderar att ni utför på Bockholmen i Stockholm. Under aktiviteten använder ni er av ett äkta hagelgevär som är modifierat med elektronik och återvinningsbara plastduvor. Ni kommer vara placerade på bryggan och försöka pricka lerduvorna som flyger ut över vattnet.

Garden Party är precis som det låter, lagvis möts ni i ett flertal kluriga och annorlunda övningar som är uppställda i trädgården eller på en gräsmatta i närheten av restaurangen. En trevlig och avslappnad aktivitet som går att utföra under mingel och fördrink.

Att paddla kajak över stilla vatten passar de allra flesta på företaget, både för nybörjare och mer erfarna kanotister. En mysig aktivitet där ni även får röra på er lite. Denna aktivitet går att utföra på flera olika platser i Stockholm och vi rekommenderar plats beroende på vilken restaurang ni väljer att kombinera aktiviteten med.

Green Hat Challenge är en energifylld poängjakt som frambringar samarbete, kreativitet och en massa skratt. Gruppen blir indelade i lag som ska ta sig runt i närområdet och lösa olika typer av uppdrag med hjälp av en surfplatta.

Om någon av dessa aktiviteter låter intressant alternativt att du vill ha fler skräddarsydda förslag kan ni höra av er till oss på info@mementoevent.se eller göra en förfrågan direkt på vår hemsida!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på