Green hat challenge

Antal personer: 18-500 pers

Boostar energi och kreativitet Tävling under roliga former Utmanar er samarbetsförmåga

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Lån av surfplattor
Aktivitet: Green Hat Challenge

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 630 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Green hat challenge

Green Hat Challenge är en teambuildingaktivitet som frambringar samarbete, kreativitet och en massa skratt hos dina anställda!

Green Hat Challenge är en energifylld poängjakt där ni tar er runt i närområdet i era indelade grupper och löser olika uppdrag med hjälp av en surfplatta. Uppdragen kan vara allt ifrån faktafrågor, platsbyggda uppdrag, fotouppdrag och kluringar. Alla uppdrag är värda olika mycket poäng men det finns fler uppdrag än ni kommer att hinna med, så ni får se till att välja de uppdrag som gynnar er grupps färdigheter mest!

Det finns även möjlighet att skräddarsy innehållet i aktiviteten genom 5-10 st egna frågor och grafisk presentation av logo. Med hjälp av er bistår vi med hur frågorna kan formuleras och vi säkerställer att de kommer att fungera inom ramen för aktiviteten, om man väljer detta tillkommer en liten avgift.

Tävlingen som tar ungefär 1.5 timmar brukar avgöras av det lag som har bäst samarbete, är mest kreativa och har roligast under vägen! När vi har utsett en vinnare av tävlingen är det dags att ta sig till den restaurang ni valt för kvällen där ni kommer få avnjuta en fantastisk middag tillsammans med kollegorna.

Denna aktivitet kan självklart utföras även om man är en grupp på färre än 18 personer, dock debiterar vi för minst 18 personer för aktiviteten.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.30 – Green Hat Challenge, samling, instruktioner
19.00 – Ni går vidare till vald restaurang
19.30 – Middag serveras på valfri restaurang