Företagets sommarfest – Våra bästa tips!

Kasai - Trädgården

Nu när dagarna äntligen blir ljusare och värmen smyger sig på är det dags att boka in årets sommarfest!

Är ni ute efter en aktivitet och middag, en större festlokal med DJ eller en temafest med uppträdanden? Vi på Memento Event har stor erfarenhet och hjälper till med det mesta!

Vi har tagit fram våra favoritrestauranger just nu som passar perfekt för just sommarfest, hoppas ni kan hitta lite inspiration nedan!

Kasai är en modern japansk restaurang på Linnégatan i Stockholm. Här finns en fantastisk innergård som är omgjord till en japansk trädgård, den perfekta platsen att fira in sommaren på. I trädgården bjuds det på en passande grillbuffé med asiatisk touch.

Vackert beläget vid Hagaparkens södra port ligger Haga Forum.  En rymlig festlokal som kan abonneras vid företagets sommarfest då det bjuds på en somrig grillbuffé och fest med utsikt över Hagaparken och den glittrande Brunnsviken.

Eriks Gondolen som är centralt beläget vid Slussen erbjuder grupper upp till 36 personer att abonnera en unik terrass med utsikt över Stockholm. Här kan ni välja att sitta både utomhus och inomhus i er separata del.

Bockholmen Hav och Restaurang som ligger i Stockholms innerskärgård har byggt upp ett fantastiskt orangeri precis intill vattnet. Här får ni er egen kock för kvällen som lagar alla mat i family style. Passar om ni är mellan 15-30 personer.

Trattorian är en italiensk pärla som är belägen precis intill vattnet vid Norr mälarstrand. Här får ni garanterat njuta av italiensk mat av högsta kvalité!

Kika gärna in fler av våra färdiga paket för sommarfest för mer inspiration och förslag. 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er sommarfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på