Memento Event släpper ”Uppsnack”

Men en knapp månad kvar till fotbolls-EM, där Sverige deltar, öppnar Memento Event nu upp möjligheten för företag att boka deras kittade EM-studio mitt på Stureplan.

Memento Event har gjort det enkelt för er som företag. Ett lättsamt program är ihopsatt där idé och koncept finns färdigt och företaget kommer med innehållet och personerna som ska agera programledare och duellanter. Vad sägs om att tävla i Duellen, Knyta fotbollssko på tid och nynna fotbollshits. Lägg därtill segmentet Taktiksnack bland annat, där man som företag kan prata om framtiden, highlighta positiva saker som hänt senaste halvåret eller varför inte presentera nyförvärven man gjort till bolaget. Det vill säga nycklar inför framtiden.

Det känns otroligt roligt att få erbjuda alla kunder där ute, gamla som nya möjligheten att gå in i en färdig EM-studio, dessutom till en låg tröskel och vettig peng, säger Jesper Owe, Creative Director på Memento Event.

Om ni som företag bokar ”Uppsnack” får ni er egen landningssida där man bland annat kan skicka in sin EM-tippning. I sändning finns sedan ett segment kallat Expertkommentatorn, där kan man som företag gå igenom lite tips inför tippningen men även fylla med annat innehåll.

Vi har såklart medvetet valt att anspela på fotbolls-temat nu när EM stundar. Men jag skulle säga att detta passar alla företag, för man väljer själv innehållet till programpunkterna och du kommer dessutom förinspela allt men sända det live först senare, avslutar Jesper.

Se pris och gör din förfrågan här. 

Fullständig referensfilm nedan:


Memento Event är en fullservice eventbyrå som skapar event och kommunikation som stärker gemenskaper och företagskulturer. Vi genomför varje år hundratals av event med ett tydligt syfte och mål, digitalt som fysiskt.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Jesper Owe, Partner och Creative Director, 0736929330, jesper(a)mementoevent.se.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på