Nytt eventpaket – Mingle game!

Sådärja, då kan vi äntligen erbjuda en aktivitet som kommer få era kollegor till proffsminglare!

Med hjälp av vårt nya eventpaket med mingle game låter vi deltagarna interagera med varandra på ett roligt sätt! Äntligen, tänker vi! Många av oss kan tycka att dessa typer vi situationer kan vara lite jobbiga så vi gärna undviker att hälsa på andra och hellre står kvar tillsammans med kollegorna, i tryggheten. Det vi vill skapa med denna aktivitet är att minglet blir en rolig upplevelse där alla är engagerade och blir mer pratsamma!

Ni delas in i flera mindre lag och blir tilldelade varsin surfplatta som innehåller allt ni behöver veta om tävlingen. Det är i surfplattan som ni hittar alla uppdrag, fotar med och det är även den som håller koll på hur många poäng ni har. Målet är att ni ska samla så mycket poäng som möjligt under dessa 30-40 minuter som spelet pågår och detta gör ni genom att arbeta tillsammans och träffa nya människor.

Mingle game är en perfekt aktivitet att utföra på kontoret innan ni går vidare för julbord eller middag på valfri restaurang. I vårt färdiga paket rekommenderar vi att kombinera aktiviteten med julbord på Klassiskt julbord på Movitz eller Villa Godthem alternativt asiatiskt julbord på East. Om du önskar att kombinera det med någon annan restaurang går detta självklart också bra!

Läs gärna mer och boka vårt nya eventpaket, Mingle game.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på