Nytt eventpaket – Den barnförbjudna julfesten!

Dirty fiskdamm, hot shot vagn, beer pong, karaoke, gaming som kombineras med mängder av god mat och dryck. Allt detta får du om du bokar den Barnförbjudna julfesten på Le Rouge som är bokningsbar från den 26 november. 

I de färdiga paketet som vi satt ihop till er ingår även 1,5 timme i Beer Cave innan eller efter middagen. Beer cave rymmer upp till 15 personer, är ni fler än så går det självklart bra att endast boka den barnförbjudna julfesten.

Heiniken Beer cave är det perfekta rummet för det mindre sällskapet som vill ha den perfekta förfesten tillsammans! Karaoke, beer pong bord, TV-spel, boardgames och kylar fulla med heinekenöl – det kan ju bara inte gå fel! Ni har som sagt rummet helt för er själva under 1,5 timme, passar innan eller efter middagen bäst för er?

Den barnförbjudna julfesten är en helhetsupplevelse där ni blir guidade av deras excellenta konferencierer under hela kvällen. För den som önskar extra krydda finns den vuxna fiskdammen att tillgå, annars kanske du nöjer du nöjer dig med ett besök av hot shot vagnen? Självklart finns det möjlighet att stanna kvar efter middagen där Vinköket förvandlas till ett litet disco där ni kan slå klackarna i taket ändra fram till stängning.

Läs gärna mer och boka Beer Cave och den barnförbjudna julfesten!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets julfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på