Julbordssäsongen är igång – Lite senare än vanligt!

Äntligen verkar julbordssäsongen vara igång – om än lite senare än vanligt!

Det är fortfarande ganska ovisst hur årets julbordssäsong kommer att se ut och hur de flesta företagen väljer att göra med tanke på situationen med Covid-19. Fram till oktober har det varit relativt lugnt med förfrågningar inför julen men när vi gick in i oktober kändes det som att det hände någonting. Självklart bör de ha med de nya besluten från regeringen att göra. Från och med i mitten av oktober tillåter regeringen att allmänna sammankomster för upp till 500 personer istället för 50 personer, förutsatt att man kan erbjuda besökarna sittplatser med 1 meters avstånd. Besökare i samma sällskap kan sitta två och två bredvid varandra. Tidigare denna månad fick även restauranger som Wallmans salonger möjlighet att öppna upp sin julshow inför julen och får då äntligen konkurrera på samma villkor som vilken restaurang som helst.

Vi märker också att många större företag som fortfarande jobbar hemifrån tänker utanför boxen och kan tillsammans med oss komma på smarta lösningar att genomföra årets största happening tryggt och säkert. Det våra kunder har landat i, förutom traditionella restaurangbesök, är allt ifrån digitala julfester på distans till julfester utomhus under någon typ av tältlösning. En helt fantastisk idé är ju helt klart att årets julfest får spenderas i ett winter wonderland på en utvald plats utomhus i Stockholm. Era anställda kommer dit i kläder efter väder och kan mingla, äta god mat från någon typ av food truck, njuta av värmande glögg och brända mandlar, utföra någon typ av lättsam aktivitet och njuta av ett tryggt event. Inställningen är allt, vet era anställda att de ska vistas utomhus kan de ta på sig termobyxor och en varm jacka utan att detta blir ett jobbigt projekt, utan istället något annorlunda och minnesvärt!

En annan idé kan vara att ni anordnar ett after ski-liknande event utomhus med liveband och lättsam mat och dryck, på så sätt blir kläderna en del av upplevelsen och temat!

Vårt tips är att kontakta oss för hjälp och tänk utanför boxen innan ni slopar julens event helt, tillsammans är vi övertygade om att vi kan komma fram till fantastiska idéer!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på