God Jul och gott nytt år!

Mementofamiljen på julbord

Året börjar lida mot sitt slut och det är dags att tacka alla våra kunder, partners och självklart våra egna medarbetare för ett händelserikt 2018!

Som vanligt startade vi året med en härlig konferens som i år gick till Grebbestad och Tanumstrand. Hotellet var beläget vid en småbåtshamn, 2 km utanför Grebbestad. Här kombinerade vi under två dagar spa och god mat med mycket givande snack om 2018.

Under året som gått har vi hunnit med ett flertal resor och större evenemang med både befintliga och nya kunder vilket är superkul! Självklart har vi även genomfört en hel drös med andra lyckade events under hela året, främst för sommarfester och julfester. Under december månad har vi i stort sett haft events varje dag ända fram till jul.

I augusti hälsade vi två nya medarbetare välkomna till oss. Johan och Frida hoppade in precis i rätt tid då julbordsförsäljningen sätter fart direkt efter sommaren. Detta var även i samma veva som vi gjort en mindre renovering på kontoret, så skönt nu när allt är klart 🙂

Är ni ute efter att boka ett företagsevent av något slag? Tveka inte att kontakta oss! Vi på erbjuder det mesta i eventväg men för att nämna några; Allt ifrån kick off till konferens, resor och även sommarfest.

Nu välkomnas 2019 och alla möjligheter som väntar. God Jul och Gott nytt år!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på