Glad sommar från oss!

Efter ett helt klart annorlunda år och en annorlunda vår så börjar det att närma sig semester… Har ni haft någon typ av sommarfest, eller blev det inställt i år igen? 

Efter förra årets chock när alla sommarfester i stort sett blev inställda har många företag kunnat ha bättre framförhållning inför denna sommar. Förhoppningsvis har ditt företag förstått vikten av att mötas och anordnat något typ av digitalt arrangemang inför sommaren alternativt kunnat utföra årets anpassade sommarfest utomhus eller coronaanpassat på ett eller annat sätt. Ett avslut inför sommaren är lika minst viktigt som det är att välkomna dina anställda tillbaka från semestern, eller att avsluta året med en julfest! Främst för att dina anställda fortsatt ska känna uppskattning och samhörighet nu när de inte träffas på kontoret varje dag!

Vi har haft en vår som varit fullspäckad med digitala evenemang och ser fram emot kommande månader där vi faktiskt ser att ett par fysiska event i kalendern som ser ut att utföras utomhus. Hösten och vintern ser ljus ut och kommer troligtvis att vara en blandning mellan fysiskt och digitalt. Tänk på att det finns flera bra alternativ för er som ska boka event framöver. Middagar i separata lokaler uppdelade på flera bord, tältlösningar och aktiviteter utomhus eller genomtänka digitala evenemang som går att skräddarsy för ditt företag… Det är bara fantasin som sätter gränser!

Med detta vill vi på Memento Event bara önska er alla en glad sommar och hoppas att vi hörs och ses igen och kan hitta på roliga saker tillsammans till hösten!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på