Håll årets julfest i en egen chambre separée

Efter nästan 2 år av covid-19, restriktioner och karantän så är det nu äntligen dags att boka julbord igen! Dock kan det för många kännas skrämmande att boka årets julbord i en överfylld restaurang efter att de suttit hemma och jobbat under så lång tid. Därför kan det vara en bra idé att avnjuta årets julbord i en egen chambre separée.

Det franska ordet chambre separée betyder på svenska ”Avskilt rum”, bokar ni detta på en restaurang i Stockholm så hamnar alltså ditt sällskap separerat från andra gäster. Dock ska ni veta att det inte alltid innebär att ni får ett helt eget rum utan i vissa fall kan ni både se och höra andra gäster som sitter i närheten, trots att ni har ert egna space.

Att boka en avskild del tillsammans med företaget innebär flera fördelar, men några av dem är att ni enkelt kan hålla tal, anordna någon typ av aktivitet eller frågesport samt visa något typ av rörligt material. Detta kan bli svårare om ni sitter tillsammans med andra gäster. Det kan dessutom kännas extra lyxigt att ha egna servitörer samt ibland även en helt egen julbordsbuffé att plocka ifrån. Bra chambre separéer skulle vi säga finns för upp till ungefär 50 personer, är ni fler än så rekommenderar vi alltid en helt egen festvåning. Där kan ni då få ert helt egna upplägg vad gäller tider, mat, dekorationer med mera.

På vår hemsida har vi samlat de som vi tycker är de absolut bästa chambre separéer i Stockholm, ni hittar alla våra förslag under vår kategori julfest.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på