Teambuilding i Stockholm – Våra bästa tips!

Jullagskampen på Kastellet

Teambuilding är ett perfekt sätt att både lära känna varandra och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation. Det är därför oerhört vanligt att företag utför aktiviteter med syftet teambuilding minst en gång varje år. Man är då ofta ute efter att sammansvetsa gruppen och när man samarbetar bygger man tillit och förståelse.

Vi har därför gått igenom alla våra eventpaket för att lyfta de aktiviteter som vi tycker bäst uppfyller dessa syften.

Fångarna på Kastellet som utförs på Vaxholms Kastell är en omtyckt teambuilding aktivitet hos oss. Här står som sagt teambuilding i fokus och lagaktiviteterna är ett perfekt sätt att både lära känna varandra och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation.

Game Show är en av våra mest bokade teambuilding aktiviteter. Helt enkelt ett underhållningsprogram med er i huvudrollen där programledaren utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo.  Kvällen börjar med att programledaren introducerar sig själv, förklarar spelregler och delar in er i lag innan ni kliver in i den häftiga studion. Belysningen, skärmarna och scenen får det att kännas precis som på tv.

Reklamfilmen är en relativt ny aktivitet som är perfekt för teambuilding då ni tillsammans skapar företagets nya reklamfilm. I mindre grupper får ni med hjälp av rekvisita och surfplattor skapa en kortfilm eller reklamfilm, bara fantasin sätter gränserna! När filminspelningen är avslutad återstår redigering och ljudsättning innan det är dags för premiärvisning. Helt klart ett bra sätt att lära känna sina kollegor genom samarbete och kommunikation.

Escape Room är ett spännande äventyr som värdesätter kommunikation, problemlösning och samarbete! Dörren stängs efter er och ni är nu fast i ett rum fyllt av mysterier, gåtor och obesvarade frågor som måste lösas för att ni ska ta er vidare. Ni har 60 minuter på er, så det gäller använda er av samarbete, kommunikation och kreativitet för att hitta ledtrådarna och tillsammans lyckas ta er ut! En riktigt bra aktivitet för att utmana er samarbetsförmåga!

Vill du ha mer inspiration kan du kika på alla våra förslag på aktiviteter för kick off och teambuilding.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er teambuilding aktivitet i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på