Utomhusaktiviteter som kan passa för sommarfesten!

Eftersom världen är lite upp och ner är det troligtvis så att många företag kommer att vilja spendera årets sommarfest utomhus. Nedan rekommenderar vi våra absolut bästa utomhusaktiviteter som passar perfekt för sommarfesten!

5-kamp på Djurgården är ett paket som inkluderar både mat, dryck och roliga aktiviter – UTOMHUS. De aktiviteter som ingår i 5-kampen är pingis, boule, cykling, krocket och dart. Men ni kan även nyttja andra aktiviteter som kubb, biljard, minigolf och curling som finns på området. Under kvällen kommer ni hålla till i den lummiga trädgården på Hasselbacken.

Garden Party är en lättsam aktivitet där ni väljer ut 4 aktiviteter bland våra traditionella engelska garden-party spel. Lagvis möts ni i grenar som Jumbo Jenga, Garden Darts, Jumbo Memory, Cornboard mm. Aktiviteten är mobil och kan utföras på vilken gräsyta som helst i hela Stor-Stockholm. Sedan är det helt och hållet upp till er om ni önskar att kombinera denna aktivitet med middag på en restaurang eller exempelvis med en Food Truck intill aktivitetsområdet.

Lerduveskytte är en aktivitet som utförs ute på Bockholmen och ofta kombineras med en middag på Bockholmen Hav & Restaurang. De erbjuder även ett fantastiskt orangeri precis intill vattnet där ni kan sitta avskilt upp till 30 personer. Under aktiviteten får ni testa på en av världens mest populära skyttegrenar, den utförs precis som vanligt lerduveskytte med skillnaden att det är en laserstråle som avlossas och registreras om duvan får träff. Ni använder er av ett äkta hagelgevär som är modifierat med elektronik och återvinningsbara plastduvor.

En kajaktur genom stilla vatten är en mycket uppskattad och lättsam aktivitet vid företagets sommarfest. Här får ni en först lära er att paddla kajak av en erfaren instruktör innan ni kan ta er ut och paddla på egen hand. Helt klart en mysig aktivitet som passar de flesta! Kombinera gärna er kajaktur med en middag på någon restaurang i närheten eller varför inte duka upp en härlig picknick när ni går i land?

Läs gärna mer och se alla våra förslag på sommarfest: Sommarfest Stockholm

Detta är endast ett par exepel på aktiviteter som vi tror kommer vara populära under våren och sommaren. Har ni frågor eller vill ha fler idéer och förslag för ert företag går det bra att kontakta oss direkt på info@mementoevent.se.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er årets sommarfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på