Ölprovning i Stockholm – Våra bästa tips!

Ölprovning-Rökeriet-Fjäderholmarna-Memento-Event

Vill ni uppleva ölprovning i Stockholm tillsammans med era vänner, kunder eller kollegor? Detta är en aktivitet som passar vid många tillfällen och är ofta mycket uppskattat. 

Få drycker är så omtyckta världen över som öl. Samma dryck kan beredas på så många olika sätt att kombinationerna är näst intill oändliga.

Denna djungel av ölprovning i Stockholm har alla olika inriktningar. De kan innehålla exempelvis rundvisning på bryggeri, museum eller helt enkelt bara en kulinarisk smakprovning! Om ni har speciella önskemål är det bäst att dubbelkolla vad de olika provningarna innehåller.

Den ölprovning vi erbjuder på Memento Event utförs ute på Stockholms närmaste skärgårdsö, Fjäderholmarna. Efter en kort båttur genom Stockholms inlopp stiger ni av och går direkt till Fjäderholmarnas bryggeri, båten lägger till mitt framför entrén så det är omöjligt att missa. Under denna ölprovning får ni chansen att prova 3 olika ölsorter samt få en guidad visning av deras mikrobryggeri.

Kombinera gärna ölprovningen med en middag eller julbord på Fjäderholmarnas Rökeri innan ni tar båten tillbaka till Stockholm city.

Boka ölprovning i Stockholm med oss redan idag!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka en ölprovning i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på