Våra bästa företagsaktiviteter!

På vår hemsida hittar du mängder av spännande, roliga och teambuildande företagsaktiviteter. Vi har helt enkelt något för alla! 

Vi erbjuder 5 kategorier: Sommarfest, kick off & Teambuilding, Digitala event & möten, julfest samt Mat & dryck. Dessa kategorier har vi skapat för att du enkelt ska kunna sortera och hitta rätt paket för dig. De färdiga paketen är inspiration för er och vi kan självklart skräddarsy event utefter dessa också. I de flesta fall har vi paketerat en aktivitet tillsammans med en restaurang, ofta ligger restaurangen bra till lägesmässigt i förhållande till aktiviteten. Men då vi i stort sett samarbetar med alla restauranger och festvåningar i Stockholm, kan ni enkelt byta ut restaurangen mot någon annan som ni hellre vill besöka. Hör gärna av er till oss för tips!

Det är väldigt populärt att boka någon typ av aktivitet när det vankas företagsevent. Det är ett roligt sätt att lära känna varandra utanför jobbet oavsett om ni väljer en riktig teambuildingaktivitet som medarbetarskap eller en fartfylld aktivitet som RIB genom Stockholms Skärgård. Oavsett så får det era medarbetare att skratta och jobba tillsammans. Genom gemensamma upplevelser skapar man en gemenskap och en bättre teamkänsla.

Vi skulle rekommendera att ni själva eller tillsammans med oss sätter ihop en eventkalender där ni varierar aktiviteter och upplevelser under året. En eventkalender kan exempelvis se ut som följande:

 • Kvartal 1 – Konferens i Sverige eller utomlands
 • Kvartal 2 – Sommarfest
 • Kvartal 3 – Kick off
 • Kvartal 4 – Julfest

Detta är ett relativt vanligt upplägg som fungerar för de flesta, beroende på hur ert år ser ut. Börja fila på en eventkalender och vad ni är ute efter och återkom till oss så kan vi hjälpa er på vägen. Lycka till!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på