Nu är vi äntligen tillbaka!

Semestern är slut och hela mementostyrkan är äntligen tillbaka på kontoret!

Vi har faktiskt redan förra veckan dragit igång med vår första kickoff för denna termin som var en härlig After Work-segling i Stockholms Skärgård. Så mysig aktivitet där man får både spänning och teambuilding på högsta nivå. Har ni haft er kick off redan?

Om inte har vi en hel del roliga alternativ inne på kategorin kick off & teambuilding som passar alla typer av grupper. Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer aktiviteter för kick off och teambuilding i Stockholm och hjälper er mer än gärna!

Vi märker också att de större företagen börjar se sig om efter lokaler för deras julfest. Vill ni ha en lokal helt för er själva och är ute efter fredag i december är det hög tid att boka. Mycket är till och med redan fullbokat sedan ett tag tillbaka. Hör gärna av er till oss direkt eller börja med att kika vårt utbud i kategorin julfest. Är du ute efter en större festlokal som inte finns bland förslagen? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den perfekta lokalen då vi samarbetar med i princip alla lokaler i Stockholmsområdet.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på