Vi testar matlagningsaktivitet på 39 Wäst!

Nu var det äntligen dags för oss att testa en av våra mest populära matlagningsaktiviteter, You the chef på 39 Wäst. 

Och varför är denna aktivitet så populär? Troligtvis för att du nu får chansen att ta del av en fantastisk måltid som ni själva har skapat istället för att bara gå ut och äta middag. För oss gör detta upplevelsen snäppet roligare!

Kvällen började inne i Dos Locos, systerkrogen som ligger vägg i vägg med 39 Wäst. Här blev vi bjudna på bubbel och magiska snacks medan kocken och bartendern gick igenom kvällen. Vi delades upp i två olika grupper vilket varierar beroende på hur många man är. Vi var relativt få och började därför med drinkskola tillsammans där vi fick en inblick i bartenderns värld. Vi fick smaka på drinkarna som vi skakade och fick med oss både recept och nya ideér hem, på så sätt kan vi nu även glänsa på hemmaplan 🙂

Därefter var det dags för förrättsgruppen att gå vidare in i köket, så spännande att få se hur det går till i ett riktigt restaurangkök! Den grupp som inte lagar mat för tillfället får gärna mingla ute i baren, men eftersom vi var så pass få så hängde vi allihopa i köket. Bubbel fylldes på i glasen och vi hade helt enkelt en riktigt trevlig stund tillsammans. Ett bord i restaurangen hade dukats upp för oss och vi avnjöt middagen tillsammans allihopa, vi blev faktiskt förvånade över hur pass gott det var. Hade vi skapat de här tillsammans? Vilken grej!

Det blev en lång och högljud middag med mycket skratt, precis som det ska vara! Vi kan sammanfatta You the chef som en riktigt rolig och lärorik aktivitet som känns väldigt bjussig. Det känns som att man får oerhört mycket och det var ett lagom tempo under hela aktiviteten. Aktivitet, mat och dryck, allt i ett! Testa ni med!

Är ni ute efter en teambuildande aktivitet så har ni hittat helt rätt, matlagning med företaget bidrar till att man samarbetar och har roligt i köket för att få bästa möjliga resultat! Vi på Memento Event hjälper er mer än gärna att boka in er på You the chef i Stockholm.

Vi erbjuder ett flertal matlagningsaktiviteter under vår kategori Mat och dryck, kolla in dem om du vill ha mer inspiration!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er nästa matlagningsaktivitet, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och er företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på