Nya digitala stjärnor på Memento

Det har inte undgått någon att eventbyråer på allvar flyttat in i det digitala med sina kunder, så även vi. 

– Vi var snabba på bollen under 2020 och utökade vårt team med kompetenser som efterfrågades av våra kunder i den accelererade digitala transformationen, säger Jesper Owe, medgrundare och creative director. 

När avbokningarna var ett faktum under våren 2020 och branschen alltmer gick mot digitala event och möten, så blev ett prioriterat område att hitta nya bra digitala stjärnor för Mementos räkning.

– Idag är vi ett komplett team med handplockade genier inom sina respektive områden. Inhouse finns nu både videografiker, SFX/motion, fotograf, bildproducent, digitala kreatörer och art director. Att skapa interaktion, skratt och engagemang för deltagare framför en skärm är otroligt utmanande men vi är otroligt stolta över vart vi är idag och vilka lösningar vi kan erbjuda, fortsätter Jesper. 

Memento är en fullservice eventbyrå med tonvikt på innehållsskapande och genomförande i den digitala och fysiska världen. Vi hjälper företag att kommunicera internt och externt, skapa engagemang hos sina medarbetare och skapa världens bästa arbetsplatser; vi gör det med träffsäkra event och innehåll som blir bestående. 

Vill ni veta mer och komma i kontakt med oss, gå in och titta närmre här: https://mementoevent.se/kontakta-oss/ 

Vi ser fram emot att få ses!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på