Årets första julfest, det är äntligen dags!

I fredags drog årets julfester igång! Även fast denna jul ser helt annorlunda ut än föregående år är det ändå fullt ös från och med nu. 

Såklart sker majoriteten av årets jularrangemang digitalt, ofta i kombination med att något kickas hem till alla anställda. Det är konstigt år som kräver en härlig avslutning tillsammans!

Vår absolut mest bokade aktivitet för denna jul har varit vår fantastiska Christmas Game Show ONLINE. En digital aktivitet som är underhållande och lagom klurig för att de flesta ska kunna hänga med och delta. I de flesta fall har våra kunder med 2-3 personer i studion, vilket gör showen ännu mer personlig. De klämmer ofta in ett jultal i sändningen som blir ett fint avslut på året som gått. Eftersom vår Game Show är bokningsbar när som helst på dagen är de även de som har med familjen på ett hörn hemma från tv-soffan och det brukar vara riktigt kul även för de som bara är åskådare!

Nu har vi tre fullspäckade veckor kvar som fylls med digitala events av olika slag samt beställning och packning av jullådor som skickas ut! Helt klart spännande och utvecklande med en jul som är så olik ”det vanliga”!

Har ni fortfarande inte bokat årets sista arrangemang eller vill starta upp året med en digital kick off eller konferens? Tveka inte att höra av er ill oss så hjälper vi er med idéer, tips och bokning!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert digitala företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på